Miksi yksi VC odottaa Ethereumin jatkavan arvonnousua BTC: tä vastaan ​​tulevina vuosina

Ethereum on saavuttanut jonkin verran merkittävää pohjaa Bitcoinia vastaan vuoden alusta, mikä heijastuu kryptovaluutan BTC-kauppaparin arvoon.

Hyvä osa sen voitosta Bitcoin Profit vastaan on tapahtunut parin viime viikon aikana, koska ETH on saanut kiinni voimakkaasta nousutrendistä, joka on saattanut olla potku viimeisimmälle koko markkinoita koskevalle rallille.

Yksi salauskeskeinen pääomasijoittaja huomauttaa nyt, että Ethereumin ja Bitcoinin välillä havaitut historialliset markkinasyklit todennäköisesti jatkavat merkittävien määrien pääomien ohjaamista ETH: lle – mahdollistaen, että se voi ylittää BTC: n makroajanjaksolla.

Ethereum jatkaa arvonnousuaan Bitcoinia vastaan

Vuodesta 2020 lähtien Ethereum on ylittänyt Bitcoin-arvon yli 60 prosentilla noustessaan tammikuun alun 0,018 BTC: stä nykyiseen hintaan, joka on 0,029 BTC.

Tätä ovat vaikuttaneet tekijöiden yhtymäkohta, mukaan lukien DeFi-sektorin kasvu, sadonviljely, ETH 2.0: n ennakointi ja jonkin verran hyötysuhdetta ympäröivä EIP-1559.

Kaikki nämä tekijät ovat johtaneet lukuisiin kertomuksiin, jotka koskevat toiseksi suurimman kryptovaluutan makrovoimaa – ja niillä on joitain ansioita.

Vaikka molemmat ETH 2.0: n lanseerauksesta ja EIP-1559: n potentiaalisesta kulkemisesta ovat edelleen spekulatiivisia, ei ole kyseenalaista, että DeFi-sektori on ajautunut arvoa Ethereumille.

Tämä näkyy, kun tarkastellaan tapahtumien määrää, palkkioita ja verkkoon osallistumista Ethereumin lohkoketjussa.

Se on myös johtanut pääoman virtaamiseen suoraan ETH: hon, koska monet käyttäjät tekevät kauppaa DeFi-tokenien välillä Ethereum-sovelluksilla kuten Uniswap ja Curve.

Historialliset markkinasyklit nostavat todennäköisesti ETH: n hinnan, väittää VC
Placeholderin yhteistyökumppani Chris Burniske selitti äskettäisissä tweet-säieissä, että Ethereumin ja Bitcoinin markkinasyklien välillä on silmiinpistävä yhteys – näiden kahden omaisuuden syöttäessä toisiinsa.

Selittäessään jaksoja hän sanoi :

”Koska ETH on epälikviidimpi ja korkeampi riski kuin BTC, se pyrkii ylittämään BTC: n voitot härkämarkkinoilla lopulta lopulta korkeammaksi kuin se aloitettiin ETHBTC-ehdoilla… antaen sitten enemmän BTC: tä ostaa ETH: lla, ja niin sykli jatkuu. ”

Hän päätteli, että tämä johtaa Ethereumin arvonnousuun Bitcoinia vastaan pitkällä aikavälillä.

Ja sitten syyskuusta 2019 lähtien ETH on saavuttanut BTC: tä vastaan viimeisen viikon aikana yli 0,025 BTC: n purkautumisen. Tarkoitan sykliä, jotka kaksi vahvistavat toisiaan härmämarkkinoilla, ja pitkällä aikavälillä, ETH on perustettu jatkamaan voittoaan BTC: ssä. ”

Koska Ethereumin markkinaosuus on huomattavasti pienempi kuin Bitcoinilla, tämä antaa myös sille mahdollisuuden kiipeillä BTC-kauppapaikkansa helpommin – etenkin nousevissa markkinaolosuhteissa.

Ethereum , jonka markkinakorko on tällä hetkellä 2. sija , on noussut 4,44% viimeisen 24 tunnin aikana. ETH: n markkinalakki on 37,14B dollaria ja 24 tunnin määrä 11,79B dollaria.